Mökit

Meillä on viisi erilaista mökkivaihtoehtoa erilaisille budjeteille. Kaikki mökit ovat hyvällä maulla sisustettu ja suurella huolella ylläpidetty. Jokaisessa mökissä on oma parkkipaikka.

Saapumisajat / vastaanotto

Vastaanotto on avoinna klo 16.00 - 20.00

Maksettuanne koko varauksenne ennakkoon, voitte saapua Fish & Fun Holiday Villageen niin myöhään kuin haluatte, saatte saapumisohjeet sähköpostiinne varauksen tehtyänne.
Jos saavutte klo 20.00 jälkeen, ilmoittakaa ystävällisesti asiasta varauksenne yhteydessä tai vähintään muutamaa päivää ennen saapumistanne, muuten joudumme veloittamaan 20 euron lisämaksun.

Maksaminen saapumisen yhteydessä

Saavuttuanne Fish & Fun Holiday Villageen, voitte ilmoittautua vastaanotossamme. Vastaanotosta saatte avaimet mökillenne ja voitte tarvittaessa myös maksaa oleskelunne.

Mökkien luovutus

Mökkien luovutus klo 12.00 mennessä

Siivousmaksu

Loppusiivous 20 €

20 euron loppusiivousmaksu laskutetaan varauksen yhteydessä. Kun teette varauksenne, näette lopulliseen laskuun lisättävän siivousmaksun.

Kevytsiivous loman aikana 15 €

Jos haluatte mökkiinne kevytsiivouksen lomanne aikana, voitte sopia asiasta vastaanotossa. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

Lemmikkieläimet

+ 25 € / oleskelu

Fish & Fun Holiday Village on lemmikkieläinystävällinen majoituspaikka. Lemmikkinne voi nauttia seurastanne päästessään mukaanne metsäpoluille tai järveen uimaan. Pienet koirat ovat sallittuja kaikissa mökeissä. Suuret koirat ovat sallittuja sopimuksen mukaan. Pidäthän koirasi hihnassa Fish & Fun Villagen alueella, kiitos!

WiFi

Ilmainen WiFi on käytettävissä vastaanotossa ja kahvila-alueella. Jos haluat käyttää kannettavaa WiFiä, voit vuokrata sellaisen vastaanotosta hintaan 2,50 €/päivä.