Yrityksen varausmaksun peruuttamista koskeva politiikka

Sisäänkirjautuminen

klo 17–22
Sisäänkirjautuminen klo 17.00 alkaen. Maksun jälkeen toimitamme ohjeet sisäänkirjautumiseen sähköpostitse tai puhelimitse.
Tällä hetkellä johtuen COVID–19 epidemiasta käytämme vai itsepalvelusisäänkirjautumista.
Jos saavut erittäin myöhään klo 22.00 jälkeen kunnioitathan muita vieraita ja liikut hiljaa yleisillä alueilla.

Uloskirjautuminen

Mökin luovutus klo 12.00 mennessä.
Mökkien luovutus klo 12.00 mennessä. Ennen uloskirjautumista pese omat astiasi ja vie roskat parkkipaikan roska-astioihin.

Loppusiivous

Mikäli et halua käyttää lomaasi siivoamiseen, voit ostaa meiltä täyden palvelun siivouksen 65 € / 45 € hintaan. Varaa siivous viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä
Mökit ja mökkien ympäristö tulee pitää siistinä vierailun ajan ja ennen uloskirjautumista pestä astiat ja viedä roskat. Tarkemmat ohjeet löydät mökkikansiosta.

Lemmikkieläimet

+ 25 € / vierailu
Olemme lemmikkiystävällisiä ja rakastamme eläimiä täydestä sydämestämme, mutta pyydämme sinua ilmoittamaan meille ennakkoon mikäli matkustat eläimen kanssa. Pienet ja suuret koirat ovat sallittuja kaikissa mökeissä samoin kuin kissat. Meillä ei ole allergiamökkejä.

WiFi

Ilmainen WiFi on käytettävissä vastaanoton- ja kahvilan-alueella. Jos haluat mökkiisi WiFi-yhteyden, voit vuokrata sen vastaanotosta 2,50 € / päivä.

Peruutusehdot

Täysi hyvitys peruutuksista viimeistään 5 päivää ennen saapumista

Ilmainen peruutus 5 päivää ennen sisäänkirjautumista (vahvistussähköpostissa ilmoitettu aika). Mikäli vieras peruuttaa varauksen alle 5 päivää ennen sisäänkirjautumisaikaa veloitetaan 50% varauksen loppusummasta. Jos vieras peruuttaa alle 24 h ennen sisäänkirjatumisaikaa tai jättää saapumatta veloitetaan koko varauksen loppusumma.

Lähetämme hyvityksen välittömästi peruutuksen jälkeen, ja se näkyy yleensä 3–5 päivän kuluessa, mutta joskus kestää jopa 15 päivää, ennen kuin hyvitys näkyy alkuperäisellä maksutavalla.