Käyttöehdot

Sisäänkirjautuminen

klo 16.00 alkaen
Meillä on käytäntönä itsesisäänkirjautuminen. Maksun jälkeen toimitamme ohjeet sisäänkirjautumiseen sähköpostitse tai puhelimitse.
Jos saavut erittäin myöhään klo 22.00 jälkeen kunnioitathan muita vieraita ja liikut hiljaa yleisillä alueilla.

Uloskirjautuminen

klo 12.00 mennessä
Mökkien luovutus klo 12.00 mennessä. Ennen uloskirjautumista pese omat astiasi ja vie roskat parkkipaikan roska-astioihin.

Loppusiivous

Mikäli et halua käyttää lomaasi siivoamiseen, voit ostaa meiltä täyden palvelun siivouksen 65 € / 45 € hintaan. Varaa siivous viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä
Mökit ja mökkien ympäristö tulee pitää siistinä vierailun ajan ja ennen uloskirjautumista pestä astiat ja viedä roskat.

Lemmikkieläimet

+ 25 € / vierailu
Olemme lemmikkiystävällisiä ja rakastamme eläimiä täydestä sydämestämme, mutta pyydämme sinua ilmoittamaan meille ennakkoon mikäli matkustat eläimen kanssa. Pienet ja suuret koirat ovat sallittuja kaikissa mökeissä samoin kuin kissat. Meillä ei ole allergiamökkejä.

WiFi

Ilmainen WiFi on käytettävissä vastaanoton- ja kahvilan-alueella. Jos haluat mökkiisi WiFi-yhteyden, voit vuokrata sen vastaanotosta 2,50 € / päivä.

Varauskäytäntö

Varatessasi nettisivujemme kautta, maksat 50% kokonaishinnasta etukäteen. Loput 50% maksat saapumispäivänä.

Varausmuutokset

Jos haluat siirtää tai muuttaa varauksen ajankohtaa autamme mielellämme. Huomioithan kuitenkin, että hintamme ovat kauden mukaan muuttuvia ja tämä saattaa vaikuttaa muutettavan varauksen hintaan.

Peruutusehdot

Ilmainen peruutus 7 päivää ennen sisäänkirjautumista (vahvistussähköpostissa ilmoitettu aika). Mikäli peruutat varauksen alle 7 päivää ennen sisäänkirjautumisaikaa veloitetaan 50% varauksen loppusummasta. Jos peruutat alle 24 h ennen sisäänkirjatumisaikaa tai jätät saapumatta, veloitetamme koko varauksen loppusumman.

Lähetämme hyvityksen välittömästi peruutuksen jälkeen ja se näkyy tilillä yleensä 3–5 arkipäivän kuluessa, mutta joskus tässä saattaa kestää jopa 15 päivää.