Hauskaa Suomessa

Suomessa on runsaasti kausiluonteisia aktiviteetteja. Kesällä voit nauttia kalastamisesta, tutkia kaunista Keskinen-järveämme veneellä, kajakilla tai kanooteilla, lähteä pyöräilemään ja patikoimaan metsäpoluille, poimia marjoja ja sieniä tai leikkiä ulkopelejä.

Tutustu Keskinen-järveen

Keskisenjärvi on yli 12 kilometriä pitkä. Järven kiviset rannat ovat vanhan metsikön suojassa. Pysähdy nauttimaan syksyn tuoreesta mustikkasaalista näihin maisemiin.

Kuhajärvi
Kuhajärvi

Kanootti

Koe hauska seikkailu tutustumalla järvistöön kanootilla meloen. Jokaisen kanootin kyytiin mahtuu kerrallaan kaksi henkilöä nauttimaan upeasta seikkailusta Kerminkoskella tai Keskisenjärven syvemmillä vesillä. Saatavilla kaksi kanoottia.

Vene

Meillä on yhdeksän venettä, joista jokaisella voi olla vesillä samanaikaisesti neljä henkilöä.

Vene on veloituksetta rajoittamattoman ajan käytössäsi, kun vuokraat minkä tahansa mökin (Huom! Alkaen 5 yöstä).

Kajakki

Kajakki on melontaan käytettävä pitkä ja kapea ja matala vesikulkuneuvo, jota liikutetaan melomalla kaksilapaisella melalla. Meillä on neljä kajakkia.

Hiking is Life!

On ilo tehdä tutkimusretkiä suomalaisiin metsiin. Repoveden kansallispuisto on tunnin ajomatkan päässä, ja lomakylän ympäristössä on useita pienempiä luontopolkuja.

Katso video

Pelaa pelejä

Meillä on lentopallokenttä ja paljon välineitä muihin urheilulajeihin, kuten sulkapalloon ja tikanheittoon. Valikoimastamme löytyy myös lautapelejä: shakki, Monopoly ja Twister.

Keskeltä lomakylää löytyy leikkipuisto nuorimpien asiakkaidemme iloksi.

Metsämarjoja ja sieniä

Lukuisia syötäviä sienilajeja kasvaa villinä: tatteja, rouskuja, kanttarelleja ja monia muita. Löydät myös puolukoita, mustikoita, hilloja, vadelmia ja karpaloita. Poiminta-aika ajoittuu heinäkuun lopusta aina lokakuun alkuun. Jokamiehenoikeudella voit poimia niin paljon sieniä ja marjoja kuin halajat, missä tahansa Suomessa, jopa yksityisalueilla. Voit tiedustella meiltä parhaimmista sienenpoiminta paikoista,syötävistä sienistä ja valmistustavoista.

Viikonloppuna Fish & Fun